Home > Technologie > Piezo Klavier

Piezo Klavier

0
Advertisement

Piezo Klavier

Dit ist ein lehrreiches Piezo Klavier. Het geluid zal niet optimaal zijn omdat er gebruikt Wort gemaakt von Piezo-Lautsprecher (Toon).

Wat heb je nodig?

- Laptop / PC om te Programmierer

- Arduino

- 8 Drucktasten

- 8 weerstandjes (rood, rood, bruin)

- Piezo-Lautsprecher

- Kabels

- Steckbrett

- Lasersnijder

Schritt 1: Arduino-Setup

Piezo Klavier

Sluit alles zoals op de afbeelding

Schritt 2: Code

Herunterladen het bestand voor de code, en gebruik dit in je Arduino editor. Vervolgens hochladen je de code naar je Arduino. Kijk von alles werkt voordat je de behuizing in elkaar zet. De Toonhoogtes zijn ook nog te veranderen.

Schritt 3: Behuizing

Piezo Klavier

Piezo Klavier

Voor de behuizing heb ik een kant en klaar illustrator bestand die kan gebruiken voor op de lasersnijder, alles staat al uitgemeten voor de arduino en het breadboard.

Schritt 4: In elkaar zetten en afronden

Piezo Klavier

Piezo Klavier

Piezo Klavier

Nu moet er voor gezorgd, dass das Brot mit den Tasten goed onder gaten zitten. Wanneer dit het geval ist kein je breeinds veinlste peinlkks meTinte plakband weinufter de breeindboards zit. Nu Plak je de onderkant aan elkaar groß. En daarna plak je de bovenkan beträchtlich. De onderkant en de bovenkant Zet je aan elkaar weite Tür 2 von 3 naaidoos scharnieren te gebruiken. Zorg dat de bovenkant en onderkant niet aan elkaar vast ist geplakt anders kan je nooit meer bij je arduino.

Sluit de arduino aan op stroom en je gebogen klaar om te spelen!

Related Reading